sunnuntai 13. kesäkuuta 2010

Perhonjoen karsinta 2010

Kaustisilla, Perhonjoella järjestettiin kolmatta kertaa SM-karsinnat. Ensimmäiset, -08 olivat kaksipäiväiset, jolloin toisena päivänä kisattiin järviosuus Seljesillä. Seuraavana vuonna, kuten nytkin kisat olivat lähistön kolmella koskialueella. Kosket ylhäältäpäin lukien Markunkoski, Mosalankoski ja Ojalankoski.


Kosket ovat erittäin hienoa, luonnontilaisia, joissa on ilo kalastaa. Ainoat huonommat seikat lähinnä hieman turhan tumma, humuksen värinen vesi sekä luontaisen kalakannan tila. Tuon takia kisatkin on 99-prosenttisesti istutetun kirjolohen kalastusta, eli tuttavammin killekisa.
Itse kilpailu oli kärjen osalta hyvinkin tiukka aivan loppumetreille.

Niemisen Saku ja Kurtin Heikki roikottivat kaloja siihen malliin ekalta jaksolta, että jo siinä vaiheessa peli näytti olevan näiden kavereiden käsissä. Kallion Kai ja paikallisista Kujalan Kaj olivat hyvin tiukasti myös kärjen tuntumassa. Kurtilla oli A-ryhmäläisenä hieman epäonnea, koska hän joutui viimeiset kaksi jaksoa kalastamaan heti 20min Naagen perään poolinsa. Hyvin Heikki siitä suoritui, koska toisella jaksolla hän sai yhtä monta kalaa kuin Nieminen, mutta Sakun viimeisen jakson neljä kalaa "laatoilta" oli sinetti voitolle, vaikka Heikki samasta pooolista saikin omalla viimeisen jakson viime minuuteilla kalan ja vältti blänkit.

Oman seuramme suoritus oli lähinnä kelvoton.
Itse oli 13. ekan jakson blänkkien ansiosta, jonka jälkeen peli oli siinä. Viista blänkkäsi kaksi jaksoa ja jälkimmäinen laitetaan ainakin hukkuiden perhorasioiden ja sitä myötä kadonneen motivaation piikkiin, joten Juhankin sijoitus aivan häntäpäässä.
Suurkiitokset vielä Perhonjokilaakson Perhokalastjille vertaansa vaille olleista järjestelyistä !

Kisan viisi parasta:
1.Nieminen Saku
2.Kurtti Heikki
3.Pikkarainen Arto
4.Kallio Kai
5.Kujala Kaj

ESKPK:
13.Jarno Laitinen
17.Juha Viista


Seuran jäsenistä ensi viikonloppuna Nukarinkoskella tulessa Hytönen, Lähteenmäki, Laitinen ja Penttinen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti