sunnuntai 30. toukokuuta 2010

Harjoitukset Evolla

Keskellä kisakauttakin on joskus tarvetta harjoitella. Eikä kaikki meistä ESKPK:n jäsenistä ole edes kilpailukauttaan vielä aloittanut. Tänään kokoonnuimme pienellä mutta sitäkin innokkaammalla ryhmällä Evon Niemisjärville venekalastussessioon. Alunperin tarkoitus oli, että puolet seuran jäsenistä olisi paikalla. Ikävä kyllä osa joutui perumaan osallistumisensa viime hetkellä.

'Saamamiestä' hymyilyttää jo lähtiessä

Tällä retkueella kuitenkin kalaan päästiin. Kaksi venekuntaa starttasi rannasta klo 11. Suunnitelmana oli valua keskimmäisen lammen kautta ylimmälle ja sieltä sitten takaisin. Viimeisenä vuorossa oli sitten alimmainen järvistä. Toisin sanoen koko alue tultaisiin käymään läpi.


Päivästä tuli lähes odotetun kaltainen eli kalastuksellisesti nihkeä. Niemisjärvet ovat selvästi menneet kalastuksellisesti alaspäin sitten takavuosien. Todennäköisesti pienentyneet istutusmäärät ovat suurimpana syynä. Ehkä juuri siksi nykyään on myös kalastajia järvillä huomattavasti aikaisempaa vähemmän.

Päivän ainoa kirjolohi nakersi lopulta Ilkan pyyntöihin. Jarno ja allekirjoittanut saalistivat vain ahvenia.


Kalastukseen käytetty aika oli seitsemän (7) tuntia ja allekirjoittaneen vene liikkui tuossa ajassa kuusi (6) kilometriä.

Ensi viikonloppuna sitten ESKPK:n jäseniä 'tulessa' Jyräänjoen ja Ahvenlammenkisoissa.

- Harri

3 kommenttia:

  1. Ens viikonloppuna 'tulessa' myös Iisalmen(Sonkajärven) Pitkäkoskella.

    VastaaPoista
  2. Ai niin, unohtui ihan mainita. Jäsenet tulessa vähän joka puolella.

    VastaaPoista
  3. Olis tosiaan se venepenkkilankku pitäny ottaa mukaan, nyt on nimittäin selkä sen verran kierossa.. Mut ens vklp tulitetaa sitte kunnolla.

    VastaaPoista